L’Ajuntament de Lloret de Mar i la promotora U98 Music han presentat avui, des de l’Antiga fàbrica Damm de Barcelona, el cartell de l’edició 2021 del festival SOM de mar.

El festival que va néixer just aquest estiu passat en mig de la pandèmia i l’afectació que la Covid-19 està causant, no només a nivell sanitari sinó també econòmic i social, ha donat a conèixer el contingut previst per la nova edició que se celebrarà del 19 al 28 d’Agost als jardins de Santa Clotilde.

Durant l’acte el director del festival Carles Gilibets ha desvetllat els noms dels artistes i grups que formaran part del cartell del proper estiu, on destaquen noms com el de PASIÓN VEGA, la cantautora i Creu de Sant Jordi MARINA ROSSELL, el cantant de pop i ex component del grup El Canto del Loco DAVID OTERO, la tria dels grups i cantants catalans més destacats com ELS AMICS DE LES ARTS, SOPA DE CABRA o el bisbalenc MIQUEL ABRAS, el pop indie de CARLOS SADNESS a més del grup per a públic familiar XIULA , la revelació de l’any MARIA JOSÉ LLERGO i el tribut a PINK FLOYD amb THE OTHER SIDE.