El CORÇÀ MUSIC comptarà amb les actuacions de la Beth el dia 27 de febrer, Lluís Gavaldà acompanyat per Joan Pau Chaves al piano el 20 de Març, i David Carabén de (Mishima) el 24 d’abril.

Les entrades estaran a la venda a partir del 25 de gener a les 10h. Els habitants de Corçà poden adquirir les entrades al Punt de Trobada de Corçà per 12€ (tarifa reduïda), també es poden comprar a través de la web d’RGB www.rgb.cat per 15€, i el dia del concert es vendran a guixeta a 18€.

A més a més, hi ha l’opció de comprar abonaments pels tres concerts, de 30€ pels habitants de Corçà i de 40€ per la resta de públic, aquests també es poden adquirir a través del portal web d’RGB.

- Publicitat -

Els concerts, sota la marca de #culturasegura, comptaran amb totes les mesures actuals per a la prevenció del contagi de la COVID-19. L’ús de mascareta serà obligatori durant tot el concert, l’aforament serà del 50% amb les distància de seguretat pertinents, i es facilitarà gel hidroalcohòlic a l’entrada per la neteja de mans.