Avui, dia 4 de gener de 2021, fa 17 anys que Cesk Freixas va començar el seu projecte musical. Va ser al Bar Jimmy Jazz d’Igualada, envoltat de família i amics. Allò que va començar en un bar envoltat de família i amics s’ha acabat convertint en un gran projecte. 17 anys després, Freixas anuncia la data de publicació i el nom del seu 8è treball discogràfic.

El nou disc es titularà “Memòria” i veurà la llum el dimarts 2 de març de 2021, sota el paraigua de la discogràfica U98 Music. Un mes abans descobrirem el senzill que ha escollit per a presentar aquest nou recull de cançons.

“Memòria” tindrà un total de 10 cançons, compostes de poesies musicades (novetat en aquest projecte musical) i de textos propis amb molta crònica, crítica, mètrica i rima.

- Publicitat -

Els arranjaments i la direcció artística són obra de Victor Nin, que ha transportat al disc l’essència del format de duet tant característic de Cesk Freixas. L’estètica del disc diu que serà molt especial i única. I assegura, humilment, que serà “el disc més representatiu d’aquesta proposta musical”.