INDIO, CA - APRIL 23: Porter Robinson & Madeon perform on the Coachella Stage during day 3 of the 2017 Coachella Valley Music & Arts Festival (Weekend 2) at the Empire Polo Club on April 23, 2017 in Indio, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for Coachella)

Fa uns dies el festival Glastonbury va decidir suspendre l’edició d’aquest 2021 per la Covid-19 i ara un altre dels grans festivals que es fan al planeta el Coachella ha fet el mateix. S’havia de celebrar els caps de setmana del 9-11 i 16-18 d’abril, però des de l’organització han explicat que no podrà realitzar-se per la situació que es viu globalment.

Així mateix tampoc es farà el Stagecoach, un altre festival que tenia lloc a la mateixa zona de Califòrnia, com el mencionat Coachella.

Fa un temps es va filtrar a Rolling Stone una notícia que s’afirmava que el Coachella es mouria d’abril a octubre veient l’evolució de la pandèmia, però de moment aquest punt no ha estat confirmat.

- Publicitat -

El sector musical sembla que aposta per tornar a una certa normalitat a partir del setembre d’aquest any motiu del qual aquest ajornament podria ser cert.

De moment els festivals del nostre país encara no s’han pronunciat i s’està a l’espera del què pugui passar amb el FIB, BBK Live, Mad Cool, el Primavera Sound, el Sónar, el Cruïlla, el Canet Rock o el Clòwnia entre altres.