Mandatory Credit: Photo by MJ Photos/REX/Shutterstock (9336009a) Grammy Awards 60th Annual Grammy Awards, Press Room, New York, USA - 28 Jan 2018

El 31 de gener estava prevista la celebració de la 63a edició dels Grammy, però a causa de la situació global amb la pandèmia de Covid-19 s’ha decidit ajornar la gala fins el 14 de març a l’espera que millori la situació a Los Angeles.

Els alts càrrecs dels premis Harvey Mason Jr, Jack Sussman i Ben Winston han explicat en una nota de premsa que el més important és la seguretat de les persones que formen part de la comunitat musical i de totes les que treballen en la producció del show.

La gala dels Grammy d’enguany ve amb polèmica inclosa després que no hagin nominat a cap categoria a The Weeknd, un dels reis del 2020.

- Publicitat -

Aquest ajornament de la gala pot implicar que molts dels llançaments discogràfics, senzills o vídeos que sempre troben amb els Grammy un moment oportú per la seva edició arribin amb retard i que fins a mitjans de març ens trobem amb un calendari musical molt pobre. Un dels pocs llançaments destacats és el nou disc de Foo Fighters o d’algun artista que publiqui disc per sorpresa.