Miley Cyrus
LAS VEGAS, NEVADA - SEPTEMBER 21: (EDITORIAL USE ONLY) Miley Cyrus performs onstage during the 2019 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 21, 2019 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Denise Truscello/Getty Images for iHeartMedia)

La tardor passada Miley Cyrus va anunciar la seva intenció de fer un disc de versions de temes de Metallica i ara la cantant ha avançat algunes de les col·laboracions que trobarem en aquest futur disc. Elton John tocarà el piano a ‘Nothing Else Matters’, un tema que Cyrus ja va cantar en directe al festival Glastonbury. Així mateix també participarà Chad Smith dels Red Hot Chili Peppers i Yo-Yo Ma.

De moment no hi ha data per la publicació d’un disc de versions d’una cantant que darrerament li està agafant el gust a això versionar altres grups, des del ‘Heart of Glass’ dels Blondie, ‘Boys don’t cry’ de The Cure o ‘Zombie’ de The Cranberries. I tot plegat mentre el seu últim disc “Plastic Hearts” continua funcionant la mar de bé.

- Publicitat -