Arriba una nova edició de l’esdeveniment solidari impulsat per Global Citizen. Serà el 25 de setembre quan el món de la música cantarà per la recuperació d’una pandèmia que s’ha endut milions de vides i ha deixat l’economia mundial molt tocada.

Al llarg del 2020 aquesta ONG ja va realitzar diferents esdeveniments solidaris i enguany es comptarà amb artistes i bandes com Coldplay, Billie Eilish, H.E.R., Miley Cyrus, Jonas Brothers, Lars Ulrich de Metallica, Usher o artistes de cinema mb Idris Elba o Hugh Jackman.

El concert del 25 de setembre es farà en ciutats com Nova York, París o Sidney i està previst que s’hi vagin sumant nous artistes.

- Publicitat -

Entre els objectius de Global Citizen hi ha el de posar fi a la Covid, a la crisi de la fam, protegir el planeta, la igualtat de les persones i el retorn al sistema educatiu.

Està previst que durant el mes de maig es convoquin als millors artistes i líders mundials per demanar una distribució equitativa de les vacunes i per promoure confiança en la vacunació.