Aquest dimecres molts mitjans es van fer ressò de la possible actuació de Rosalía a la mitja part de la Super Bowl, al costat del canadenc The Weeknd.

La xarxa va escampar aquest rumor, que en cap moment va ser confirmat ni per l’organització ni per la cantant. Avui fonts properes de Rosalía ho han desmentit al portal Tiramillas.

I fins i tot el mateix canadenc ho ha desmentit en una entrevista a la NFL, on ha explicat que és conscient dels rumors que circulen, però que el show que ha preparat no està previst amb altres persones.

- Publicitat -

Ara per ara l’únic que està clar és la presència del cantant de ‘Blinding Lights’, de Miley Cyrus que oferirà un concert especial a través de TikTok, de H.E.R. que cantarà ‘American The Beautiful’ i de Eric Church i Jazmine Sullivan, que seran els responsables d’interpretar l’himne dels Estats Units.

Enguany l’edició de la Super Bowl tindrà lloc amb un aforament màxim de 22.000 persones, que viuran en directe el partit entre els Kansas City Chiefs i els Tampa Bay Bucaneers. El partit tindrà lloc la matinada de diumenge a dilluns a l’estadi Raymond James Stadium de Tampa.