“Estem obligats a no perdre mai l’esperança”. Aquesta frase de l’Arcadi Oliveres apareix de forma destacada en el cartell del festival ÍTACA, CULTURA i ACCIÓ 2021 perquè d’aquesta manera volen retre homenatge a l’activista social i alhora posar de manifest la voluntat de persistir malgrat els difícils moments que vivim i que afecten de manera especial la cultura, que pateix una crisi sense precedents.

Malgrat les dificultats, el festival, impulsat per Link Produccions, no perd l’esperança i aquest estiu organitza una nova edició -la novena- a set municipis de l’Empordà a partir del 21 de maig i fins el 25 de setembre. Després de l’Edició Limitada de l’any passat, tornen a recuperar bona part de programació anterior a la pandèmia i aquest estiu programaran més d’una vintena d’actuacions a Palafrugell, Gualta, Corçà, La Pera, L’Estartit, Calella de Palafrugell i L’Escala (Alt Empordà).

Entre els noms confirmats trobem Zoo, Oques Grasses, Stay Homas, Clara Peya, Marcel i Júlia, Iseo & Dodosound, El Petit de Cal Eril, Albert Pla, The Tyets, Black Music Band, Núria Graham, Lágrimas de Sangre, Xiula o Balkan Paradise Orchestra entre altres.

- Publicitat -

Les entrades s’han posat aquest dilluns a la venda al web del festival.

PROGRAMACIÓ

21 MAIG – MARCEL I JÚLIA (PALAFRUGELL)
22 MAIG – EL PETIT DE CAL ERIL (PALAFRUGELL)
4 JUNY – NIT LUUP: THE TYETS, GALGO LENTO I ARIANA ABECASIS (GUALTA)
6 JUNY – NÚRIA GRAHAM (GUALTA)
11 JUNY – ZOO (CORÇÀ)
12 JUNY – CLARA PEYA (CORÇÀ)
13 JUNY – EL POT PETIT (CORÇÀ)
18 JUNY – ALBERT PLA (LA PERA)
19 JUNY – BLACK MUSIC BAND (LA PERA)
24 JUNY – ISEO & DODOSOUND (L’ESTARTIT)
25 JUNY – LÁGRIMAS DE SANGRE + SAMPLE CORP. (L’ESTARTIT)
26 JUNY – OQUES GRASSES (L’ESTARTIT)
27 JUNY – XIULA (L’ESTARTIT)
2 JULIOL – BALKAN PARADISE ORCHESTRA (L’ESTARTIT)
4 JULIOL – STAY HOMAS (CALELLA DE PALAFRUGELL)