Oques Grasses ho han tornat a fer. I no era fàcil. Encarar un nou disc quan Fans del Sol (2019) s’ha transformat en el disc contemporani més escoltat de casa nostra era tot un repte. Però els osonencs carregats d’ofici, talent i molta carretera tornen amb un cinquè treball esplèndid que han titulat “A tope amb la vida”.

Produït per Justin Delasiembra, el nom artístic de la parella de productors Josep Montero -cantant, compositor i lletrista- i Joan Borràs -teclista-, junt amb el talent instrumental de la resta els Oques Grasses, han parit deu cançons que tornen a ser deu èxits instantanis.

El nou treball arriba en un moment en el qual s’uneixen les ganes que tenen els Oques de tornar a tocar amb les ganes del seu públic de tornar a gaudir d’unes cançons vitals amb les que empatitzar. El primer single n’és el primer senyal. “Bye Bye”, una cançó que parla de la batalla entre l’amor i els diners, supera de llarg el milió i mig de reproduccions en pocs dies.

- Publicitat -

El cinquè disc dels osonencs Oques Grasses, que consta de deu cançons, ha estat reproduït 300.000 vegades a les plataformes digitals -sobretot Spotify- i a Youtube.

Oques Grasses han protagonitzat portades de playlists editorials a Spotify, Apple Music, Amazon Music.

Les cançons “Bye Bye”, “Elefants”, “Wake Up” amb els Stay Homas i “La gent que estimo” amb Rita Payés i “Goodline” amb Santa Salut són les més reproduïdes.

La gira ja té les primeres dates amb el cartell d’entrades exhaurides.

PRIMERS CONCERTS CONFIRMATS

5 de juny Teatro EDP / Madrid
11 de juny Cabró Rock / Vic SOLD OUT
19 de juny Vibra Festival / Manresa SOLD OUT
26 de juny Itaca / L’estartit SOLD OUT
3 de juliol Canet Rock / Canet de Mar SOLD OUT
17 de juliol Concerts de Vivers / València SOLD OUT
18 de juliol Acampada Jove / Montblanc
25 de juliol Sons del Món / Roses
31 de juliol Estadi Olímpic Lluís Companys / Barcelona
8 d’agost Tarraco Arena / Tarragona
13 d’agost Festival Portalblau / L’Escala
14 d’agost / Arbeca
16 d’agost Barraques / Sitges
19 d’agost Festival de Portaferrada / Sant Feliu de Guíxols