Primavera Sound 2022

Per si no en teníem prou amb l’anunci de l’ampliació del festival del 2 al 12 de juny de 2022, Primavera Sound acaba d’anunciar el que ells mateixos nomenen “el millor cartell de la seva història”… I no s’equivoquen.

El festival, que aquest cop tindrà 11 dies de durada, reunirà artistes de les edicions que no es van poder dur a terme i, a més, ens portarà aquells “que ens han acompanyat els últims mesos o fa anys que esperem”.

Cartell Primavera Sound 2022

- Publicitat -

 

El primer cap de setmana (del 2 al 4 de juny) se situen com a caps de cartell tops com The Stokes, Tame Impala, Tyler The Creator, Gorillaz, Charlie XCX o C Tangana, confirmats d’edicions anteriors i que es mantenen en la de 2022 per oferir el Primavera Sound “que ens devien”.

El segon cap de setmana (del 9 a l’11 de juny) destaquen confirmacions tan potents com Dua Lipa, Lorde, Megan Thee Stallion, Clairo o Sen Senra, artistes que han posat música als darrers mesos i que ara, per fi, podrem ballar. També repetiran actuació els caps de cartell de la setmana anterior, perquè ningú se’ls perdi.

A més del Primavera Sound que tots coneixem, del 5 al 8 de juny es durà a terme el Primavera a la Ciutat, un festival que es podrà accedir amb les entrades de qualsevol dels dos caps de setmana i que portarà a les sales de Barcelona 150 concerts, alguns de nous i d’altres que ja s’hauran pogut gaudir en els caps de setmana, però que es podran tornar a veure.

Per últim, el final de la festa arriba de la mà del Brunch – On The Beach, una festa diürna d’electrònica a la platja de Sant Adrià del Besós i que posarà punt final a l’edició més gran del festival.

Les entrades sortiran a la venda el pròxim 1 de juny a través de DICE. Els que conservin les entrades del 2020 o 2021 hauran de triar entre un dels caps de setmana de festival o bé adquirir un abonament addicional per anar als dos. Més info al web del festival.