Els Amics de les Arts, Beth, Ginestà o Sanjosex al Festival Musica’t Pals

Pals s'omple de música durant aquests mesos estiuencs

La millor música al millor preu (si és que n’hi ha, de preu). Nascut l’estiu de l’any passat, a plena pandèmia, el festival Musica’t Pals aprofita la millora de la situació sanitària per fer un gran salt endavant i consolidar-se com una de les cites imprescindibles de l’estiu empordanès i una de les propostes musicals més destacades de les Comarques Gironines.

I és que el cartell de la segona edició del festival palsenc, que arrencarà el 3 de juliol i s’allargarà fins el 21 d’agost, inclou noms tan destacats com Els Amics de les Arts, Beth, Sanjosex, In Crescendo, Ginestà i Reggae per Xics. I a això s’hi suma un factor diferencial que cal tenir en compte: alguns concerts són de franc, alhora que d’altres tindran un preu veritablement popular.

Seran un total de sis assalts que s’aniran celebrant a dos espais del municipi empordanès: a la plaça de Catalunya o a la zona del Pavelló. Artistes de renom i de gran qualitat dirigits al públic que gaudeix escoltant música, en la que serà una proposta familiar i per a tots els públics.

Va ser l’any passat quan el Musica’t Pals va prendre el relleu al cicle de Concerts a la Fresca (que van arrencar l’any 2016), essent una de les poques propostes que van mantenir-se tot i la pandèmia de COVID-19. El Musica’t Pals està organitzat per l’Ajuntament de Pals i produït per la promotora Dmusical. Les entrades, encara que els concerts siguin de franc, poden adquirir-se a través del web.

Exit mobile version