La primera de les sorpreses que faltaven per anunciar del monumental cartell de Primavera Sound 2022 Barcelona – Sant Adrià arriba des de Versalles: Phoenix, un dels grups que han definit el pop francès de les últimes dues dècades, se sumen a el festival i actuaran el dissabte 11 de juny al Parc de Fòrum. Thomas Mars, Deck Darcy, Laurent Brancowitz i Christian Mazzalai tornaran així al festival barceloní gairebé deu anys després de la seva anterior visita, el 2013, on van oferir un show inoblidable que els va confirmar com una de les bandes de la seva generació.

Qualsevol aficionat al pop, a qualsevol tipus de pop, sap des de fa uns anys que el millor grup d’aquest estil que et pots esperar en un escenari gran i en prime time d’un festival són Phoenix. Són infal·libles. Lògic: si és que Too Young, J-Boy, Lisztomania, Trying To Be Cool, If I Ever Feel Better, 1901, Entertainment o Long Distance Call no són cançons fetes per fallar. Són un deliciós reducte de pop entès a la manera clàssica (estructura, desenvolupament, tornada…) i alhora permeable a les sonoritats i sensibilitats del seu temps. Si no disparen confeti quan estan damunt de l’escenari és perquè no els cal: el seu repertori ja és una explosió de color i endorfines. Pistes del seu setè disc que ja estan gravant? Estigueu atents al seu perfil d’Instagram.

Les últimes entrades pel Weekend 2 de Primavera Sound 2022 Barcelona – Sant Adrià estan a la venda en DICE al preu de 245 € (+ despeses). Totes les entrades de Weekend 2 inclouen l’accés als tres dies al Parc de Fòrum (del 9 a l’11 de juny) a més dels quatre dies de concerts de Primavera a la Ciutat (del 5 al 8 de juny) i la festa de clausura Brunch -On The Beach (12 de juny).

- Publicitat -

Les últimes entrades de dia per al dijous 9 de juny, el divendres 10 de juny o el dissabte 11 de juny també estan a la venda a DICE al preu de 110 € (+ despeses).

Les entrades per Weekend 1 i Weekend 1 + Weekend 2, així com les modalitats VIP de totes les entrades, estan esgotades.