El Festival Mússol anuncia que Amaia se suma a la segona edició que se celebrarà el pròxim 6 de setembre a la Sala Barts de Barcelona. Amb la incorporació d’ Amaia, el Festival Mússol tanca l’edició d’enguany amb nou meravellosos artistes: Meritxell Neddermann, Núria Graham, Queralt Lahoz, Sr. Wilson, Sr. Chen, Alex Dee, Sabana, el Niño de la Hipoteca i la mateixa Amaia.

La cantant de Pamplona cantarà tres cançons a la Sala Barts, i assegura que li fa molta il·lusió participar en aquesta causa tan bonica. La organització també avança la aparició d’un magnífic piano de cua a l’escenari a càrrec de l’empresa Piano Servei, on Amaia interpretarà els temes i potser hi haurà alguna sorpresa més.

Les entrades es poden adquirir a la web de la Sala Barts o a la pàgina web oficial (www.mussolconcert.com). També s’incorpora la fila 0, un lloc on les persones que no puguin assistir a l’esdevenint, però vulguin col·laborar amb la causa, puguin fer donacions per AFANOC (enguany els beneficis van aquí, concretament, a la casa dels Xuklis, un lloc d’acollida a les famílies dels nens que tenen càncer).

- Publicitat -

El Mússol Concert (Mússol és la unió de les paraules música i solidària) és un festival benèfic que recapta diners per a la investigació del càncer infantil. Grans artistes del panorama català s’ajunten en una única ocasió per oferir tres temes dels més emblemàtics del seu repertori, oferint el públic un tast de molts estils musicals diferents en dues hores de concert. Totes elles, acompanyades d’una magnífica backing band de músics, presents en tot el concert, que s’aprenen tot el repertori a la perfecció, emulant cada sonoritat del disc original. Els músics provenen de grans institucions com l’ESMUC o Taller de Músics, entre altres.

El Mússol és una iniciativa impulsada inicialment per gent jove amb un gran potencial i dinamisme, encapçalats per Arnau Grabolosa de 19 anys. Però al Mússol s’hi han sumat grans empreses que ajuden al festival a ser cada cop més gran. Empreses com Moritz, Icat, Cases de la Música, Cooncert, Sala Barts, Tr3s60, Espai Marfà, AFANOC, Kan Bitxo, Baowatt. A més a més, el Mússol és un festival associat a l’ ARC, l’Associació de Representants i mànagers de Catalunya.

El festival va néixer a causa de les ganes i la voluntat de voler ajudar a tots aquests nens i nenes que pateixen una realitat tan dura com la del càncer. Nens que estan passant la seva infantesa a l’hospital i que no s’ho mereixen. És per això que els beneficis del Mússol van directament a la investigació d’aquest tipus de malalties.

m