Amb el fi de l’estiu tornarà a Barcelona una nova edició de Cruïlla de Tardor, un cicle de concerts que ja s’ha fet un lloc a l’agenda de tots els melòmans de la ciutat.
Aquest 2021 i desprès de no haver-se pogut celebrar l’any passat el Cruïlla de Tardor tornarà a portar a diferents sales de la ciutat una programació ecléctica que combina grans noms amb artistes menys coneguts.

Obrirà foc Miki Nuñez, el 15 d’octubre, i dues setmanes més tard actuarà Rayden que tornarà a Barcelona desprès d’oferir un dels concerts d’aquesta edició del Festival Cruïlla. El mateix dia 29 actuarà Cala Vento. Ja al mes de novembre, concretament el dia 4, serà el torn de Mala Rodíguez.

El dia 12 pujarà a l’escenari de la Sala Apolo Chica Sobre Salto, el mateix dia que ho farà Shinova a la sala Wolf. Un dia abans que la Balkan Paradise Orchestra ompli de ritme la Sala Apolo 2. El 20 de novembre la sala Razzmatazz viurà un dels concerts més esperats d’aquesta edició, quan la mítica banda Tequila actuarà. Caravan Palace, qui haurien d’haver actuat fa un any, podran per fi celebrar el seu concert, concretament el dia 2 de desembre.

- Publicitat -

Entrades a la venda al web del festival.