Aquest 10 de juliol de 2021 serà recordat per ser la primera vegada en 82 setmanes que ‘Blinding Lights’ no forma part de la Primera Llista. I és que The Weeknd ha dit adéu de les 40 posicions assolint un rècord de permanència difícil de superar.

En els 8 anys d’història de la llista mai cap cançó havia aguantat tantes setmanes en el nostre rànquing i supera de llarg la segona més veterana ‘In the night’ d’Oques Grasses que en va aguantar 52.

‘Blinding Lights’ va entrar a la Primera Llista a finals del 2019 i des de llavors s’ha mantingut com una de les referències musicals a tot el planeta terra, assolint rècords a tots els països, guanyant nombrosos premis (menys els Grammy) i incrementant la fama del canadenc, que fins i tot va cantar a la mitja part de la Super Bowl.
La cançó és la segona més escoltada de la història a Spotify, només superada per ‘Shape of you’ d’Ed Sheeran.

- Publicitat -

Però res és per sempre i encara que ‘Blinding Lights’ continuï present a moltes llistes globals, toca acomiadar-se d’ella per la porta gran. Per aquest motiu hem confeccionat un gràfic on podem recordar el seu pas per la Primera Llista.

I curiositats de la vida, The Weeknd ha estat tot aquest temps qui ha assolit el rècord de permanència cada setmana amb ‘Blinding Lights’, i ara que aquesta cançó ha marxat el canadenc continua com l’artista amb la cançó més veterana de la llista amb ‘Save your tears’ (empatada amb ‘Without you’ de The Kid Laroi).