El món de la música està de dol amb la mort de Charlie Watts, el reconegut bateria dels Rolling Stones, que ha mort a Londres als 80 anys, tal com ha donat a conèixer el seu agent.

A través d’un breu comunitat ha explicat que amb molta tristesa anuncien la mort de Charlie Watts, que ha perdut la vida tranquil·lament a un hospital de Londres, al costat de la seva família.

El grup també s’ha lamentat a aquesta pèrdua d’un estimat marit, pare i avi, així com un dels grans bateries de la seva generació.

La banda va comunicar fa uns dies que Watts no formaria part de la gira que el grup començarà el mes de setembre, ja que havia de recuperar-se d’un procediment mèdic.

Feia molts anys que estava a sobre l’escenari amb la seva particular forma de tocar, i fa temps explicava que si no s’ho passés tant bé ja hauria deixat els Stones molt abans.

Watts va incorporar-se als Stones l’any 1963, just quan Keith Richards, Brian Jones i Mick Jagger començaven a donar-li forma al grup, el qual no va abandonar fins al seu últim dia.