El retorn d’Adele ha estat espectacular, a jutjar pels números que està aconseguint ‘Easy on me‘, la cançó amb la qual la cantant ha tornat després de molts anys de silenci.

‘Easy on me’ aconseguia 24 milions de reproduccions en 24 hores a Spotify, destrossant l’anterior rècord dels BTS i el seu ‘Butter’. Actualment supera els 64M de reproduccions i és de llarg la cançó més escoltada a tot el món.

La cançó d’Adele també triomfa al seu país, on aquest divendres serà número 1 amb unes xifres de rècord. Però també ocupa el número 1 a Alemanya, Austràlia, França o Canadà. Als Estats Units ha debutat a la posició 68, però té molt mèrit ja que aquesta posició només comptabilitza les 5 primeres hores de publicació del senzill.

- Publicitat -

El nostre país les coses són molt diferents i és on ‘Easy on me’ aconsegueix els resultats més discrets. La cançó no ha entrat ni el top 10, on la majoria de cançons d’estil reggaeton dominen la llista i actualment se situa a la posició 25.

Aquests dies també hem conegut que la britànica actuarà el 14 de novembre, pocs dies abans de l’arribada de “30”, a un programa especial de la CBS presentat per Oprah Winfrey, on sonaran els seus grans èxits i algunes cançons noves.