Clipper’s Live, organitzador de festivals com el Festival de Cap Roig, el Suite Festival o el CaixaBank Polo Music Festival, et presenta ara els artistes ja confirmats del cartell del Summerfest Cerdanya 2022.

El festival reunirà entre el 13 i el 27 d’agost els principals artistes del moment. Dani Martín, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Lola Índigo, Taburete, Nil Moliner, Els Pets i El Pot Petit són els noms ja confirmats d’una programació que no només comptarà amb actuacions musicals. Summerfest Cerdanya també us portarà espectacles i activitats per a tota la família, nits temàtiques per gaudir amb amics, una gran oferta gastronòmica i un espai village, entre moltes altres sorpreses.

Aquest any, el festival Summerfest Cerdanya tindrà lloc a al municipi de Puigcerdà, capital comarcal de la Cerdanya. El públic podrà gaudir dels concerts i les activitats a l’aire lliure en un marc incomparable envoltat de natura i d’un paisatge idíl·lic.

- Publicitat -

No et quedis sense i compra ja les teves entrades per al Summerfest Cerdanya a la pàgina web del festival.