Després de separar-se de les Fifth Harmony, Normani Kordei ressonava per tot arreu com aquella amb més possibilitats de reprendre la carrera en solitari, seguint els passos de Camila Cabello. Fa uns mesos va treure un single, Love Lies, juntament amb Khalid, que va ser inclòs en la BSO de “Love, Simon”. A partir d’aquest tema, la cantant ha anat reforçant la seva presència en solitari en el panorama pop, tot i que sempre amb col·laboracions.

Aquest cop ha decidit fer equip amb l’escocès Calvin Harris, qui va dominar el panorama musical durant principis d’any amb One Kiss, conjuntament amb Dua Lipa, i ho segueix fent actualment amb Sam Smith i, de nou, Jessie Reyez amb el tema Promises.

Avui, tots dos han presentat Checklist (on també hi colabora WiZkid) i Slow Down, dues cançons prou diferents del ritme house dels 90 al que Harris està acostumat. Checklist té un ritme més ballable, amb tocs dancehall. La segona és més tirant a R&B amb certs moments de bombo més animats.