Ariana Grande ha confirmat que el seu nou àlbum ja està de camí i que el farà públic d’aquí a poc temps. Només dos mesos després d’haver publicat el seu darrer disc, ‘Sweetener‘, la cantant ja va insinuar que estava treballant en un nou disc, i ara ha anunciat, a través de Twitter, que estrenarà molt aviat el seu cinquè àlbum. Segons diverses fonts, els tuits d’Ariana Grande semblen indicar que l’àlbum es pot anomenar ‘Thank U, Next‘, i segons el que li va dir ella mateixa a un paparazzi, el disc conté 12 cançons. Les sospites són que el nom del nou disc fa referència a un tuit que va dedicar a la seva exparella, Pete Davidson, on deia “thank u, next”. Tot i això, la cantant segueix promocionant ‘Sweetener’ i seguim a l’espera del videoclip de Breathin.

Per a sorpresa de tots la cantant ha estrenat la cançó que donarà títol al disc i que ja està disponible a Spotify.