Ariana Grande ha compartit aquesta nit el vídeo del seu èxit ‘thank u, next‘, la cançó que ocupa el número 1 a la llista americana, britànica i d’Spotify Global d’ençà que va publicar-se. I sembla que no en té prou i ha estrenat per fi el videoclip de la cançó on la cantant es posa en el paper de Regina George de la pel·lícula “Noies dolentes”, per presentar-nos a la reina més popular de l’institut, la qual li agrada fer patir a la resta de noies que són tímides i diferents, així com als nois , entre els quals figura Troye Sivan, que fa un cameo.

També trobem el típic ball d’institut i fins i tot una picada d’ullet a una altra producció cinematogràfica com és “Una rossa molt legal”, amb una escena en una perruqueria, on apareix Jennifer Coolidge, que recupera el seu paper de Paulette.

Thank u, next és una cançó que la cantant dedica a algunes exparelles seves com Pete Davidson o al desaparegut Mac Miller.

Un vídeo d’aquells distrets i treballats que segur que donaran encara més recorregut a una cançó que encara té molt a dir.