El segell Parlophone Records ha anunciat a través de Twitter que al llarg del dia podrem escoltar una nova cançó d’una formació anomenada Los Unidades, que tenen un aspecte molt similar als Coldplay. Molts seguidors del grup han comentat a la xarxa que es tractaria del grup de Chris Martin.

El fet que el grup britànic li agradés la publicació ha fet aixecar encara més sospites que es podria tractar de Coldplay. Fins i tot un usuari ha investigat més a fons aquest anunci i ha descobert un acord legal que inclou com a propietaris de la marca Los Unidades als membres de Coldplay.

A més a la part inferior del text s’inclou el text Y02LPAC81ODL, un anagrama de COLDPLAY2018.

- Publicitat -

Finalment la banda publicarà un EP aquest divendres anomenat Citizen EP 1, on s’inclourà el tema E-Lo, una col·laboració amb Pharrell Williams i Jozzy, tot plegat des d’aquest nou nom, Los Unidades. S’acompanya d’un líric vídeo inspirat en Nelson Mandela, per celebrar el que hauria estat l’any del seu centenari.

El nou disc estarà format per quatre cançons i s’hi inclouran col·laboracions de Stormzy, Jess Kent, Danny Ocean o David Guetta.

Els guanys d’aquest EP aniran destinats a donar suport a les campanyes i els esforços de Global Citizen per erradicar l’extrema pobresa, així com l’ajuda a àrees com la igualtat de gènere, educació, aigua i sanitat. El projecte està encapçalat per Chris Martin, que actualment es troba a Sud-àfrica per participar al festival Mandela 100 Global Citizen, al costat d’altres artistes com Beyoncé i Jay-X, Ed Sheeran, Usher o Pharrell Williams. El concert es podrà veure en directe a Youtube el diumenge 2 de desembre.

Tracklist de Global Citizen EP 1

Stargate: “Rise Up” [ft. Nelson Mandela]
Los Unidades / Pharrell Williams: “E-Lo” [ft. Jozzy]
Cassper Nyovest / Los Unidades : “Timbuktu” [ft. Stormzy and Jess Kent]
Stargate / Los Unidades: “Voodoo” [ft. Tiwa Savage, Wizkid, Danny Ocean and David Guetta]