Juntament amb l’arribada de novembre, també donem la benvinguda a unes quantes cançons noves de la darrera setmana. A Primera Fila aquestes novetats ens han encantat, així que te les ensenyem perquè no te’n perdis cap.

La primera gran novetat és Say My Name, del famós DJ francès David Guetta, una col·laboració amb Bebe Rexha i J Balvin. La segona novetat és Machine, d’Imagine Dragons, un avançament del seu proper àlbum, ‘Origins’, el qual promet ser un èxit. Carly Rae Jepsen, la cantant coneguda pel seu famós single Call Me Maybe, ha publicat una nova cançó: Party For One. Altres novetats són Baby de Clean Bandit, Perfect To Me d’Anne Marie i I Found You, de Benny Blanco i Calvin Harris. Hailee Steinfeld ha estrenat Back To Life, un senzill que pertany a la banda sonora de la pel·lícula ‘Bumblebee’. El cantant Troye Sivan també ha publicat una versió de la cançó de Queen Somebody To Love; Panic! At The Disco han llançat també una versió de The Greatest Show; i Busted han tornat amb Nineties.