Després del llançament de diverses col·laboracions d’èxit aquest any, el cinc vegades guanyador del Grammy, artista i productor Mark Ronson torna avui amb un nou single propi: “Nothing Breaks Like A Heart” amb Miley Cyrus.

“Nothing Breaks Like A Heart” és el primer single del nou àlbum d’estudi de Mark Ronson que sortirà a la venda el proper any. La cançó va ser escrita per Ronson amb la seva companya del segell RCA, Miley Cyrus, al costat de Ilsey Juber, Thomas Brenneck, The Picard Brothers i Conor Rayne Syzmanski i es va gravar als estudis Shangri La de Rick Rubin, sota la producció del mateix Ronson i coproduïda pels germans Picard, amb producció addicional de Jamie XX.

El vídeo de gran impacte va ser filmat a Kíev, Ucraïna, i va ser dirigit per WAFLA (We Are From LA) i produït per Romain Graves (MIA, Jay-Z, Kanye West, Jamie XX).