Després de dos anys actuant per diferents escenaris d’arreu de Catalunya, la banda igualadina JoKB publicarà el proper divendres 1 de febrer el seu primer disc “Ohana” en format visual àlbum, una proposta pionera al nostre país.

‘Si ho fes’ és el videoclip del primer avançament de l’àlbum. Una de les cançons més tranquil·les i assossegades del disc i de sonoritat clarament pop amb tocs de reggae, que relata un determinat estat d’ànim en una relació sentimental. En el videoclip veiem la banda interpretant la peça en directe i, per a l’ocasió, compten amb la col·laboració de la formació Blu May, integrada per Carlota Busquets i Sara Roy. Les dues artistes, que ja van compartir amb Maria Farrés la formació Noah, s’han implicat també en el procés de producció de ‘Si ho fes’, deixant la seva empremta inconfusible en el resultat final de la cançó.

El tema ha estat enregistrat, produït i mesclat a La Atlàntida Estudio per Mario Patiño i masteritzat per Yves Rousel.

- Publicitat -

La banda ja té confirmades les primeres dates de presentació d’una gira que donarà el tret de sortida el 27 de febrer a la sala Apolo 2 de Barcelona.