Oques Grasses han tornat! I ho han fet estrenant dues noves cançons ‘In the night‘ i ‘Torno a ser jo’, que formaran part del seu nou treball “Fans del sol” que veurà la llum a la primavera.

Els dos primers capítols del disc ja es poden escoltar i veure els seus corresponents videoclips a través de Youtube i protagonitzats per l’actor Jan Cornet.

A l’hora d’estrenar dues cançons ha optat per rodar un curtmetratge on més enllà de la música, hi brilla una història carregada de matisos.

- Publicitat -

Les dues cançons giren al voltant del concepte del disc “fans del sol”. Tot i que en cap moment van ser composades per anar juntes, al realitzador David Victori li han servit per explicar un únic relat relacionat amb diferents vessants de la superació personal.

Tal com diu Josep Montero, cantant, compositor i lletrista dels Oques Grasses, al parlar de Fans del sol, “L’ombra de les reixes et pot fer creure que fa un mal dia, mentre el sol et crida”.

Pel rodatge, Montero, juntament a David Victori i a l’actor Jan Cornet, van viatjar a Los Ángeles i van comptar amb un equip 100% de Hollywood, que dóna als dos clips una qualitat de cine inèdita en els clips de l’escena catalana.

“Fans del sol” arribarà a les botigues el 8 de febrer de la mà de Halley Records

La banda oferirà una gira europea durant els mesos de febrer i març i posteriorment estrenarà el disc en directe a la Telecogresca el 6 d’abril.