El 22 de febrer arribarà el nou disc dels Porto Bello “L’ull de la tempesta”, del qual fa pocs dies en van presentar el primer senzill ‘Fet d’amor’, que des d’avui mateix ja disposa de videoclip dirigit per Paco Enlaluna.

La banda explica que per aquest vídeo han volgut comptar amb la Chenoa Minkley, la Maria Nogueira, en Victor Benjumea i en Kai Stroink. Són persones amb una gran passió pel que fan. Una dedicació absoluta per viure la vida com la senten i per gaudir-la com més els agrada. Perquè estan fets d’amor, perquè tenen reptes, perquè tenen tot un món per recórrer i perquè estar al seu costat ni que sigui per un instant, ens fan sentir la plena llibertat.

Porto Bello presentarà el disc el 10 d’abril a la 2 de l’Apolo i les entrades ja estan a la venda a Entradium.

- Publicitat -