Després d’haver sigut el cantant de Lax’n’busto durant 10 anys, Salva Racero comença la seva carrera en solitari i ho fa de la mà d‘un dels productors més reconeguts de tot l’estat: Xasqui TEN, qui ha treballat amb la producció d’artistes de la talla de David Bisbal, Santana, Shakira o Brian Cross entre d’altres i que és el responsable musical de diferents fenòmens televisius com OT, o Tu Cara me suena. La combinació de Xasqui TEN amb Salva Racero ha creat una sonoritat nova, però clàssica; amb ingredients dolços però amb un punt de sal.

Salva Racero, a banda d’haver estat durant 10 anys al capdavant de Lax’n’Busto, amb qui va enregistrar 8 discos, també ha participat en diferents musicals com “Mar i Cel” de Dagoll Dagom, o el NotreDame de París entre d’altres.

Ara presenta “Vaig”, el primer single del seu primer EP, que veurà la llum durant el pròxim més d’abril. Una cançó que ens evoca energia positiva i sinceritat i comptarà amb un videoclip que es presentarà a principis de febrer que convertirà aquesta perla en el millor dels curtmetratges.

- Publicitat -