El 29 de març arribarà “Flamarada“, el primer disc en 10 anys de la Companyia Elèctrica Dharma i el 25è de la seva carrera i el primer sense un dels fundadors del grup, Josep Fortuny, que va morir el 2013.

“Flamarada” és un esclat creatiu de llum i energia, la flama de la Dharma que mai s’apaga. Un caliu que en aquest disc esdevé una nova flamarada. Un foc que perdura entre llampecs, fogueres, guspires i brases, i que torna a esclatar d’una forma sorprenent desprenent il·lusions i inquietuds, proposant nous temes amb un so desconegut per la Dharma, proposant nous registres i sense perdre l’essència d’una banda emblemàtica.

El disc ha estat produït per en Bernie Sànchez, un dels productors amb més projecció del panorama català actual que ha sabut combinar cançons instrumentals com Dharmali o Zaghareet, compostes a partir del viatge de la Dharma a Mali i les cantades com Busca’m on faci vent o ‘Resistir és Vèncer’, una cançó que sorgeix del poema que Jordi Cuixart va escriure fa pocs mesos expressament per al grup i que ha estat recitada per Txell Bonet.

- Publicitat -

Tracklist

Flamarada
De cap i de nou
Dharmali
Resistir és vèncier (feat. Txell Bonet)
Al mar ressonen crits
Busca’m on faci vent
Divisa
Quan hi érem tots
Ball de l’àliga
La marxa dels pobles
Zaghareet
Una vida nova
El patumaire
Vet aquí la terra
Àngels desolats