Després del Black Friday, el Cyber Monday, el Blue Monday i el Pi Day s’acosta un altre dia d’aquests acabats amb “Day“, es tracta del Record Store Day. Un esdeveniment anual que s’inicià l’any 2007 i que se situa un dissabte d’abril per “celebrar la cultura de les botigues de discos independents”.

El Record Store Day 2019 serà el dissabte 13 d’abril. I amb motiu d’aquesta celebració cada any es publiquen nombrosos àlbums en tot el panorama internacional. Ja hem pogut conèixer la llista dels llançaments discogràfics d’enguany i en destaquem alguns.

En el panorama internacional destaca el directe “Live At Easy Street” de Pearl Jam enregistrat el 2005, o un senzill de Mastodon amb una versió de “Stairway To Heaven” de Led Zeppelin.

- Publicitat -

També es llençarà un directe de Green Day en el mític concert del festival Woodstock 1994, i el directe “The Black Is Dead!” el 2008 de My Chemical Romance, en doble vinil. The Flaming Lips publicarà en primícia el seu nou àlbum King‘s Mouth en vinil daurat

Per conèixer totes les botigues participants, activitats i concerts que es faran el 13 d’abril, podeu visitar la pàgina web recordstoreday.es.