El grup de reggae Koers presenta “Des de Les Cendres”, un nou EP que conté 5 temes innedits. Després de dos anys de l’últim àlbum, publiquen dos temes en castellà, dos en anglès i un en català.

Koers publica el segon treball d’aquest 2019 després d’estrenar quatre Roots Sessions”, la continuació de “Live Sessions”, un projecte que van iniciar el 2016 i que consistia a versionar temes d’altres músics i passar-los pel filtre reggae i la marca de Koers. Han seguit el mateix camí i cada cançó anava acompanyada de la gravació en directe d’un videoclip.

El grup de reggae de les terres de Lleida va presentar el 2018 el primer àlbum amb cançons originals, “Unbroken“. Aquell mateix any, després d’aquest treball de presentació van saltar al gran públic component “la cançó de l’estiu de TV3”, ‘Despertem el món’.

- Publicitat -

Vuela és el single de “Des de les Cendres”. Compten amb la col·laboració del músic barceloní Macaco que també participa en el videoclip de Victor Khalaf gravat a cavall de Barcelona i Lleida.

 

Els Koers ja són als cartells de festivals d’aquest estiu com l’Acampada Jove o el Festiuet, però presentaran aquest senzill el dimecres 1 de maig a les 21:30h a la Sala Apolo en el marc del Caníbal Apolo.