Volbeat, banda danesa el so barreja rock, heavy i rockabilly, anuncia concert el 12 d’octubre a la sala Razzmatazz de Barcelona. El quartet, que vindrà amb Baroness i Danko Jones com a artistes convidats de luxe, ens presentarà el seu nou àlbum ‘Rewind, Replay, Rebound’ la sortida a la venda està prevista per al 2 d’agost. ‘Rewind, Replay, Rebound’ ja pot reservar-se en tots els formats incloent una versió deluxe. A més, avui Volbeat comparteix el videoclip del seu primer single ‘Leviathan’.

El 21 de maig a les 10h començarà la prevenda per als compradors del disc, mentre que a les 12h començarà la prevenda del club de fans. D’altra banda, els registrats a LiveNation.es tindran accés a una prevenda des del 22 de maig a les 10h fins al 24 de maig a les 09h59. La venda general s’obrirà el 24 de maig a les 10h i les entrades podran comprar-se a Live Nation i Ticketmaster.