Red Pèrill estrena ‘El ceptre universal’, el segon single del seu tercer disc, “Aquari” i “Safari”, un àlbum partit en dos EP’s que es publicaran abans i després de l’estiu. Com tot l’àlbum, ‘El Ceptre Universal’ està produït pel “producer/manager/pepitogrillo/amic” Quico Tretze i l’assessorament extern de’n Pau Guillamet aka GUILLAMINO.

Un single que està necessàriament connectat a un videoclip histriònic en què el submarinista dirigeix la seva peculiar secta Rajnishpuram. El clip inclou també imatges de la mateixa secta, la davidians, tribus com la dels yoruba, verges pintades d’un groc (sediciós) o, fins i tot, s’atreveix a profanar un símbol nacional com la “Moreneta”. El gran Gurú del vídeo és Juan Campoamor, un cubà que Red Pèrill es va trobar tocant en un carrer d’Igualada. El vídeo acaba amb una presa falsa o pífia en què el peculiar líder de la secta cau -qui sap si ho fa per mostrar el cantó més humà i tornar al món més terrenal.

Si encara no sabeu ben bé qui és aquest “mite del flow submarí” podeu coneixe‘l una mica més en l’entrevista que li vam fer en motiu de l’estrena de ‘La Clau’.