En preparació pel nou disc del cantautor anglès, Nº6 Collaborations Project, comencen sortir a la llum els diversos videoclips que, de ben segur, il·lustraran algunes de les cançons més escoltades d’aquest estiu.

En aquest cas, Ed Sheeran ha “escollit” l’aeroport Lleida Alguaire per a rodar els primers 30 segons del seu últim videoclip,Beautiful People. En aquest tema ha col·laborat amb el cantant estatunidenc Khalid.

Les escenes rodades a Lleida conformen els 30 primers segons del videoclip, gravats “entre la plataforma on aparquen els avions, l’àrea de facturació i l’accés a la terminal des de la carretera”, segons va explicar l’equip de producció al diari lleidatà SEGRE.

Aquestes escenes gravades a Alguaire van ser rodades fa tot just dues setmanes “per un equip d’unes noranta persones, que van reservar part de les instal·lacions del migdia fins a mitjanit”. No obstant això, Ed Sheeran no apareix personalment en les escenes lleidatanes, ja que estan protagonitzades per dos actors.

L’aeroport de Lleida Alguaire ha estat utilitzat anteriorment per artistes com Joan Miquel Oliver, en el seu videoclip “Flors de Cactus”, o grans empreses multinacionals com BMW o Easyjet.

El pròxim 12 de juliol podrem gaudir de l’àlbum sencer, en el qual escoltarem a Ed Sheeran col·laborant amb una gran quantitat d’artistes de la talla de Justin Bieber, Bruno Mars, Camila Cabello, 50 Cent o Eminem.

La setmana que ve es publicarà a les plataformes digitals el pròxim videoclip d’Ed Sheeran, aquest cop, en col·laboració amb Bruno Mars.