Billie Eilish ha estat aquesta setmana a Barcelona on ha presentat el seu debut “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”, disc que l’ha situat com una de les artistes més prometedores del moment i recollint ja els seus fruits a les llistes d’èxit gràcies a temes com ‘bad guy’.

Ara acaba de mostrar-nos el videoclip de ‘all the good girls go to hell‘, sota la direcció de Rich Lee, on podem veure a la jove cantant caracteritzada d’àngel que cau a la terra i tot plegat en un ambient molt tenebrós.

El vídeo està ple de metàfores sobre el canvi climàtic o sobre com la humanitat s’està carregant els recursos naturals sense control ni consciència. Així mateix s’expressava fa uns dies el seu germà i col·laborador Finneas O’Connell. La cantant també anima a la gent que els dies 20 i 27 de setembre participin a les vagues que es faran aquells dos dies i que han de servir per pressionar els líders mundials que es reuniran per debatre sobre el medi ambient.

- Publicitat -