Camila Cabello ha publicat una nova cançó, anomenada ‘Cry for me‘. Es tracta d’una cançó amb molta força i rabia, ja que la temàtica és sobre una ruptura de parella en què l’altra persona ja s’ha recuperat i té una nova relació.

Aquest nou tema és un dels seus nous projectes musicals que l’artista cubana-americana està publicant des de setembre. Camila Cabello ha llançat des del passat mes les cançons ‘Shameless’ i ‘Liar’, que avancen el seu pròxim àlbum d’estudi “Romance“, que encara no té data de publicació.

Per a l’artista ‘Cry for me’ ja és un dels seus temes preferits de l’àlbum d’ençà que la va escriure amb Adam Teeney, Louis Bell i Ryan Tedder. A més, la defineix com “una bona dosis de ràbia” a les xarxes socials i explica que “Vaig escriure aquesta cançó quan tenia 16 anys. M’enfada que estiguis feliç. És sobre una situació en la qual algú i jo vam trencar i abans del que esperava, es va buscar a una altra. S’estava divertint, estaven feliços i sortint, i jo va ser com… què dimonis, no ha tardat molt”.

- Publicitat -