Fa ja 8 anys que R.E.M. van decidir posar punt (final?) a la seva vida com a banda i des de llavors el seu cantant Michael Stipe va decidir que no faria més música ja que tot el que fes podria semblar que sonaria com la seva mítica banda.

Tot això ha arribat al seu final ja que Stipe ha explicat que tenia ganes de tornar a la música i ha confirmat el seu primer tema en solitari anomenat ‘Your Capricious Soul‘, una peça que anteriorment havia tocat en directe.

La cançó s’estrenarà el dia de la rebel·lió contra l’extinció contra el canvi climàtic i és que el músic volia aportar la seva veu en aquest dia tan senyalat.

- Publicitat -

La peça es podrà adquirir a un preu de 77 cèntims a través del web del cantant, tot i que també estarà disponible gratuïtament.

Your Capricious Soul – Michael Stipe from JMSPROJ on Vimeo.