Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat, publica “Tant de bo” el primer avançament del seu esperat segon disc, que es titula “Ventura” i que produeix el reconegut cantant, compositor i il·lustrador Carlos Sadness.

Segons ha explicat ella mateixa, el seu esperat segon àlbum, que veurà la llum el 10 de gener, serà més íntim i madur que l’anterior, reflex de la nova etapa vital més adulta des del punt de vista personal, professional i artístic. El primer avançament n’és un bon exemple. “Tant de bo” és una declaració d’amor sincera. Dir la veritat sense gens de por. Ja fa molts mesos que Suu va escriure aquesta cançó i el seu sentit ha mutat moltíssim des d’aleshores, però l’essència del missatge es manté: Tant de bo arregléssim els problemes cantant.

Les primeres dates de presentació del nou àlbum ja s’han donat a conèixer. La primera parada serà a Madrid el 17 d’abril (Sala Nazca), passant per València el 24 d’abril (Ram Club) i l’endemà, 25 d’abril per Barcelona (Sala Barts).

Ja en podem veure el videoclip que ha dirigit en Marc Vadillo.

>