Els seguidors de Blaumut tenien moltes ganes d’escoltar nou material del grup de Xavi de la Iglesia i aquest divendres a les 12 de nit han pogut gaudir ‘De Veritat‘ l’avançament del seu nou disc.

La cançó enganxa des del primer instant i té tots els ingredients per arribar a convertir-se en una de les peces imprescindibles de la banda.

‘De Veritat’ és una de les 13 peces que componen “0001” el nou disc de Blaumut que veurà la llum el proper 14 de febrer.

Un disc conceptual a nivell musical i gràfic, un circuit que es dibuixa entre la part racional, l’emocional i la física de cadascú, que ha estat produït per Joel Condal, Xavi de la Iglesia i Blaumut, i compta amb l’assessorament artístic i els teclats de Dani Espasa.

El nou single ve acompanyat d’un clip dirigit per Guillem Roma localitzat a Pals.

Els concerts de presentació seran el proper 30 d’abril a Girona dins el Festival Strenes amb entrades exhaurides, el 5 de maig a la Sala Barts de Barcelona, el 9 a la Daurada de Vilanova, el 19 de juny a Horta d’Avinyó, el 2 d’octubre a Terrassa i el darrer concert anunciat serà el 17 d’octubre a Salt.