‘Eres un temazo’ és el segon single d’avançament de “Ventura“, el nou disc de la cantant Suu. Amb la producció de Carlos Sadness, SUU aconsegueix fer madurar la seva música fins a fer-la sonar a pop preciosista, carregat de poesia sonora i missatges positius. N’és un bon exemple d’això “Eres un temazo”, un crit a l’amor propi camuflat en una cançó d’amor. SUU recomana “escoltar la cançó davant d’un mirall, mirant-nos als nostres propis ulls”.

El primer avançament de SUU va arribar amb “Tant de bo”, que en només tres setmanes ja acumula desenes de milers de reproduccions a les principals plataformes musicals i ha tingut una molt bona acollida a les ràdios comercials. La qualitat de la resta de temes de l’àlbum fa preveure que Ventura tindrà un gran èxit.

Serà aquest divendres 10 de gener quan es podrà escoltar l’àlbum sencer a totes les plataformes de música, i una setmana més tard, el 17 de gener, el disc físic ja estarà disponible.

Les primeres dates de presentació del nou àlbum ja s’han donat a conèixer. La primera parada serà a Madrid el 17 d’abril (Sala Nazca), passant per València el 24 d’abril (Ram Club) i l’endemà, 25 d’abril, per Barcelona (Sala Barts).