Els Sopa de Cabra publiquen ‘Fràgil‘, el darrer avançament de “La gran onada” (Promo Arts Music Records), el desè àlbum dels gironins, que veurà la llum aquest divendres 28 de febrer. “Fràgil” és la cançó que obre el disc i respira l’essència dels Sopa, però amb aires renovats, guitarres afilades i una tornada molt enganxosa.

“Fràgil” parla de la condició humana i de la falsa sensació de permanència i estabilitat davant d’un futur incert i fràgil. La cançó s’acompanya d’un clip protagonitzat per tres perfils que exemplifiquen diferents mirades: la infantesa, l’adolescència i la vellesa. Tres moments vitals on els canvis es fan molt evidents i la mirada pren consciència de la fragilitat de la vida.

De retruc, “Fràgil” també parla del delicat equilibri de l’ecosistema. Un equilibri que els humans ajudem a trencar sense valorar-ne les conseqüències, com si no contempléssim el futur, confonent la nostra curta vida amb l’eternitat. Tot i poder assumir la nostra fragilitat i esdevenir màgics, els humans escollim negar-la. Fràgil doncs, com l’equilibri natural dels que formem part d’aquest món ple d’emergències climàtiques, sanitàries, socials, personals…

- Publicitat -

El videoclip ha estat dirigit per Pau Berga, un dels realitzadors valencians amb més projecció del moment. A través d’una imatge molt pictòrica, Berga ha retratat la fragilitat que transpira nova cançó dels Sopa.