Aquest divendres Els Amics de les Arts han compartit el videoclip d”El senyal que esperaves‘ el tema que dóna nom al seu nou disc.

El vídeo i el muntatge són obra del mateix Joan Enric Barceló, mentre que la producció és del mateix grup.

El nou disc del grup arribarà el 20 de març i suposarà el primer treball en format trio, després de la sortida de l’Eduard Costa.

A les noves deu cançons hi trobem tots els colors que caracteritzen al grup, amb deu històries que són una nova crònica del seu pas per la vida i que canten al somriure malgrat tot, a les diferents versions de nosaltres mateixos, a la vida que hi ha sota la vida.

Un disc ple de contrastos, amb cançons que connectaran directament des de la primera escolta. Hits que combinen pop, sintetitzadors, melodies i lletres, tot sota la producció de Tony Doogan (Belle and Sebastian, Snow Patrol o David Byrne).