Germà Negre ens regala ‘Seguim brindant’, el segon single del nou treball “Kumbaià“. En aquesta ocasió, els banyolins presenten una rumba energètica ideal per ballar mentre fas autocrítica de totes aquelles coses amb les quals et conformes, però que a la vegada et semblen bé i no saps si les vols canviar del tot. Una lletra que balla entre el dubte i l’alegria i una música amb clara sonoritat mediterrània que et transporta a espais de festa i col·lectivitat

Fa només dues setmanes, Germà Negre va donar a conèixer el primer senzill de Kumbaià amb la publicació de “Camí ral”, una cançó i videoclip que comptava amb la col·laboració de Kelly Isaiah, cantant dels Koers.

Germà Negre publicaran el 16 d’abril Kumbaià, un treball que apel·la a la cultura “cumba” i a la Moreneta com a màxima expressió del caràcter humorístic i estripat del grup. La Verge de Montserrat es converteix en el gran nexe de reivindicació del hipisme i els “xirucaires”, com a forma d’entendre la vida i la música.

- Publicitat -

Després d’haver publicat Els àngels fan torrades (2015) i Molt de porc i poca salsitxa (2018), aquest EP es converteix en el tercer treball discogràfic dels banyolins, que tornen a comptar amb la producció de Marcel Caselles.