Foto de Laia Flynn

Primer va ser ‘Veins’, després ‘In My Room’ i ara arriba ‘Nothing to be Ashamed of’, el tercer i últim senzill d’avançament del nou àlbum de Gyoza, que es publica el 13 de març.

La cançó parla de com, de vegades, les convencions socials ens fan actuar en contra de la nostra voluntat. El protagonista de la lletra, que signa Adrià Marva, demostra estar per sobre de tot això; la seva lluita resideix precisament en mantenir-se fidel a si mateix. «El riff del principi la vaig compondre fa més d’un any. La resta ho vaig acabar quant vaig saber que Santi Garcia tenia un parell de setmanes per a nosaltres en l’estudi. La meva idea era que tant l’estructura amb els seus canvis de ritme i textures estiguessin molt relacionats amb la lletra », explica Adrià.

Gravat i produït per Santi Garcia i Borja Pérez entre juny i juliol de 2019 a Cal Pau Recordings i Ultramarinos Costa Brava, ‘Early Bird’ promet consolidar a la formació barcelonina que ha demostrat gran solvència en directe.

- Publicitat -

Després de penjar el cartell de sold out al Sidecar de Barcelona i a la sala El Sol de Madrid amb el seu primer treball, aquest any Gyoza torna a girar per presentar els temes que componen ‘Early Bird’. Un tour per al qual ja tenen dates tancades a diverses ciutats com Madrid, Pamplona, Bilbao o Barcelona, el 30 d’abril a la Sala Vol.