Koers, líders catalans de l’escena estatal del reggae, estan a punt de publicar el seu nou disc That Day, que veurà la llum el 27 de març de la mà de Halley Records. Abans, però, n’han volgut fer dos avançaments per començar a mostrar al públic part de la màgia i energia del nou treball. Si fa uns dies presentaven la cançó i el clip de “Ballarem”, que ja suma més de 125.000 reproduccions a Youtube, ara han volgut avançar “Als teus peus”, a on els de Lleida compten amb la col·laboració d’Èric Vergés, cantant d’Els Catarres.

“Als teus peus” és una cançó d’amor que pretén durar per sempre. Un amor autèntic i pur. Aquest sentiment també és vàlid per a una bona amistat, com la que comparteixen el cantant de Koers,Kelly Isaiah, amb Èric Vergés. L’estil d’aquesta cançó és la consolidada marca dels Koers, és a dir, roots reggae.

El títol del disc, That Day, és esperançador, malgrat que l’objectiu de Koers és que els seus seguidors ho interpretin a la seva manera. ‘Aquell dia’ (traducció de That Day) pot ser un dia del passat o del futur. Però sigui una cosa o l’altra, ells volen que sigui un dia memorable, inoblidable i important.

- Publicitat -