Arc de Triomf publica el videoclip del tema ‘Carrer Marina’, que tal com explica el mateix grup: “és una al·legoria al barri del Poblenou i les nits eternes d’estiu pernoctant a bars i locals de la Llacuna, que sempre acabaven amb un bany a la Platja de Bogatell. És també el nostre homenatge a totes les històries d’amor i aventures que vam viure allà. Són totes aquelles nits que ens han fet ser qui som avui”, i afegeixen: “La tornada va ser literalment composta a la bocana de la parada de metro Marina i la vam acabar l’endemà a casa. Pocs dies després estavem a Tropic Studios creant el que després acabaria sent Arc de Triomf.”

Al vídeo, rodat al mateix barri i ambientat en un loft industrial, el grup organitza un concert casolà i hi convida a amics i amigues a més de penjar cartelleria per indrets de la ciutat amb l’objectiu de poder tocar “fora d’aquest pis d’una vegada”. El concert es converteix en una festa on sorgeix l’amor i l’amistat arran de la música i l’ambient explosiu. Està dirigit per Bruno Marín i rodat amb la col·laboració de MovieMen i RedCityCamera l’any 2019.

- Publicitat -