Feia dies que sabíem que els líders de The Streets i Tame Impala tenien alguna cosa entre mans i finalment avui ha vist la llum ‘Call My Phone Thinking I’m Doing Nothing Better’, la cançó on els projectes de Mike Skinner i Kevin Parker s’uneixen per crear aquesta cançó que formarà part del nou disc de The Streets “None Of Us Are Getting Out Of This Life Alive” i que es publicarà el 10 de juliol.

El treball inclourà una col·laboració en cadascuna de les 12 cançons que formaran part del disc.


1. Waiting For It To Stop (ft. Tame Impala)
2. None Of Us Are Getting Out Of This Life Alive (ft. IDLES)
3. I Wish You Loved You As Much As You Love Him (ft. Donae’O and Greentea Peng)
4. You Can’t Afford Me (ft. Ms Banks)
I Know Something You Did (ft. Jesse James Solomon)
6. Eskimo Ice (ft. Kasien)
7. Phone Is Always In My Hand (ft. Dapz on the Map)
8. The Poison I Take Hoping You Will Suffer (ft. Oscar #Worldpeace)
9. Same Direction (ft. Jimothy Lacoste)
10. Falling Down (ft. Hak Baker)
11. Conspiracy Theory Freestyle (ft. Rob Harvey)
12. Take Me As I Am (with Chris Lorenzo)