Flashy Ice Cream és un grup de música urbana en català originari de Sabadell. Està format per dos main vocals, Sneaky Flex i Giancana, un productor, Daax i un filmaker i dissenyador gràfic C.Turu.

En aquest últim any s’han acumulat més d’1 milió d’streams a les principals plataformes digitals (Spotify, Youtube, Apple music, Amazon Music…).

La música de Flashy Ice Cream la qualificaríem de música urbana en català, mesclant des de sons de trap, a rap, a dancehall i a reggaetón. Sons frescos i actuals que reben influències a nivell musical que van des d’ASAP Rocky, a PNL, a Sfera Ebbasta o al mateix LilDami, amic amb qui han col·laborat en diverses ocasions.

- Publicitat -

La llengua que utilitzen és principalment el català, llengua materna de tots els integrants del grup, tant amb família com amb amics. Però tenen altres motius per a utilitzar-la. D’alguna forma creuen que és la millor manera de donar suport a la seva llengua, cultura i país, i també creuen que durant molt de temps ha estat una llengua estigmatitzada dins la música urbana i aquesta és una forma de trencar aquesta barrera.

Les seves lletres parlen sobre els problemes i la vida de la joventut catalana actual. Toquen temes d’amor, de denúncia social o d’oci i diversió amb els amics. Temàtiques en les quals la gent jove es pot sentir identificada. Sempre mantenint una ètica i uns valors, dins la seva manera de fer i el seu llenguatge desacomplexat.

Han col·laborat amb artistes de renom i en constant creixement dins la música urbana catalana, estatal i internacional com; 31 FAM, Lil Dami, Las Jotas, P.A.W.N. Gang…

Presentem el nou single, ALBA, que formarà part de la nova mixtape DON GELATO que sortirà en breu i marcarà un abans i un després per la banda de Sabadell.