Els Amics de les Arts estrenen ‘Et Vaig Dir’, el quart avançament d’“El senyal que esperaves” acompanyat d’un lyric vídeo.

A cop de sintetitzadors i R’n’B d’autotune ens presenten un conflicte de parella al més pur estil d’Els Amics. La fauna ja recorrent participa en la història però el gat hi juga un paper fonamental. L’explosió final arriba amb el crescendo del coixí de corda per augmentar l’èpica. Promeses i promeses que es van dir i que acaben amb un final amarg.

- Publicitat -

Joan Enric Barceló, Dani Alegret i Ferran Piqué malgrat que han posposat la presentació del fisc segueixen creant contingut per “Atrapats Aquí”, la sèrie interactiva d’Els Amics de les Arts, cita obligada de cada diumenge. Combinant-ho amb “Els dies més dolços”, els concerts que realitzen des del confinament a l’espera de poder actuar amb públic.